Se circula si fara permis in Romania…Politia poate…

Share Button

Poliţist din cadrul Biroului de „Educaţie” Rutieră îşi conducea maşina de serviciu fără să aibă permis

Un ofiţer din cadrul Biroului de Educaţie Rutieră este cercetat penal, după ce colegii săi au descoperit că acesta conducea cu un permis fals.

Potrivit unor surse din Poliţie, ofiţerul Augustin Căpâlnaş, de la Direcţia Poliţiei Rutiere din cadrul IPJ Alba-Iulia avea atribuţii legate de educaţia rutieră. Când a vrut să se mute în alt departament în cadrul Poliţie, Căpâlnaş a fost fost obligat să prezinte, printre alte documente şi dovada faptului că deţine permis de conducere. 

Poliţistul ar fi recunoscut, cu această ocazie, că nu are permis de conducere şi nici nu a avut vreodată un astfel de document. Întrebat în ce bază a condus atât maşina de serviciu cât şi autoturismul personal, poliţistul ar fi arătat un permis care nu era al lui.

Potrivit aceloraşi surse, citate de Mediafax, ofiţerul este încă în funcţie, acesta fiind în prezent în concediu medical. Pe numele său a fost deschis un dosar penal

Numele lui Căpâlnaş la anumite evenimente organizate de Poliţia Rutieră, toate având ca scop prevenirea şi educaţia cu privire la circulaţia pe drumurile publice.

Augustin Căpâlnaş, poliţistul care a condus în baza unui permis care nu era al său, este absolvent al facultăţii de Teologie, iar înainte de a intra în Poliţie a activat ca arhidiacon. În 2006, Augustin Căpâlnaş a fost numit purtător de cuvânt al IPJ Alba, conform ziuanews.

Eu vin si spun acum: Fiu-meu pe 25 martie si-a luat masina. Pe 26 martie…exact a doua zi, a incasat o amenda de 170 de lei ca n-a avut la el permisul. Se dusese in apropiere la un prieten sa-i arate noua lui masina. Si, fiind aproape, nu s-a mai gandit sa-si ia permisul…si a incasat-o…chiar printre blocuri l-a oprit unul de la rutiera care…chiar si pe procesul verbal in dreptul numelui a scris „agent sef” urmat de nume (indescifrabil)…si la semnatura a scris la fel (mare dobitoc!!!). Dar ma rog…fiu-meu a gresit si a platit. Sunt tare curioasa cum va plati acest popa-purtator de cuvant-politist pentru fapta sa…si cine va mai plati pt asta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>